Monday, January 24, 2011

Class Trip , DAT6a

Assalamualaikum semua! 
Ape khabar? hahaha

Actually post kali ni just nak share some pic yang pergi trip 
to Pulau Langkawi aritu .

Seryesly besh sangattt - sangat oke?? 
Kiteorg pegi dalam 26 org je sbb ramai lak org cancel last minute.
But , 
it such a nice trip wif my frens n memandangkn ni sem last kat Puo,
so this goin to be a very-very swett memories of mine :)

Ha !
Lagi satu kat Langkawi sy dpt naik Parachute yang ada bot tarik tuuu..hahaha!
Memula cam takut gilersss nak naik buleh tak?
Takut tak reti nak tarik tali bg jatuh tepi pantai.
n another, sy sorg2 tau kat ats?
Tak nak nek dengan org yg jaga tu..
Takut pulak :P
But then pikr balik , 
ni la masanya nak merasa n bila lagi nk buat kan?
Kita kena berani mencuba kn? ;)

Ha, i'm goin to upload a video naik parachute tu jugak .:)


video

Here are some pic :














Cukup - cukup la tu kan?
Nanti berat pulak belog ni. teeheee

p/s : Nak pergi lagi !

Friday, January 21, 2011

i need ur opinion !

Assalamualaikum :)

Hey , 
actually , 
i'm going to buy a new phone and i 
got my eye on nokia e72 ,
but...
as i know nokia e72 is more specifically to email n etc .




And me more to 
entertainment as music, camera , and bla bla bla . hahahaha
but if not , 
is e72 would be oke?
but i'm not quite sure about the camera of that phone.

so , 
anyone yang expert but hp ,
Any suggestion to me?? :)

Ha , my range price would be around rm800-rm1000 .
n i prefer nokia .

So , help me guysssssssssss!!!!

Tak nak tersalah beli cam hp sekarang ni !
3g belakang kot.
Sedih tak? hahaha

p/s : Bantu saya memilih ! hehe

Monday, January 10, 2011

Unbelieveable! Ada sape2 pernah buat camni???

Assalamualaikum ! 

Fuhhhhhh , korang nak tau , 
sabtu lepas , dalam kul 12.30 malam , 
aku , my bf n my bff ecah goin to penang 
tanpa dirancang !

You know wat , actually aku takut sangat .
Yela , kot- kot kantoi ke , 
kete rosak ke kat penang..
Tapi , dorang berjaya memujukkkk ku akhirnya ! 
hahahaha

Actually buleh nak gi penang sbb malam tu
kiteorang da pusing  satu ipoh n semua tempat pon tutup !
Mula-mula igt nak pegi air pns tambun , but then tutup . 
Kul 10 da tutup. Haihhh. 
U noe wat , Ipoh is sooooooo Bored ! 
hmmm..

Then , pas pikir-pikir segala , kiteorg pon bertolak g..
Kiteorg smpi sana dalam pukul 3.30pagi n terus ke padang kota.
Dalam kul 7.30 lepas solat segala , 
kiteorang bertolak ke Batu Feringgi . 
N u noe wat , 
actually kiteorg TAK TAU lagsg jalan kat penang tu . 
hahahaha.
It is just sooooooooo Unbelievable !!! 

But we managed to go to Perangin Mall , padang kota n also Batu Ferinnghi .
n i bought myself a shoee at Perangin Mall! :)

N kiteorg smpi ipoh kul 4ptg cm tu. 
n tau tak , kiteorg tdo cuma lam 2 jam je kot ! 
hahaha. 
Mengantok gila buleh tak?
Mndi pon tak oke? :P
n kiteorg sume sehelai sepngg je . 
hahaha :P
Here i got some pic :







This is really unforgettable moment in my life !

Thanks my sweetheart ,
Thanks my luvly bff ,


Luv you guys a lotsss !

Hah , dis is ecah's blog , come n visit :)


I wish her always happy n im sure one day she also will find the one !
The one that will make u happy , comfortable with :)
Dun worry k my dear .
Luv u lottsss!

p/s : SERONOK TAPI PENAT ! :)

Thursday, January 6, 2011

Tak suka !

Assalamualaikum semua !

Sumber : Goggle


Sejak dua tiga hari ni aku sangat badmud n seryes tak da
mud betul !

Aku betul tak suka , 
ttbe cerita pasan orang lain , 
ttbe kita jadik sasaran ! 

Macam wat the hell is goin on?
Tolong la jangan nak banding-banding kan aku 
dengan orang lain pulak.

I know who am i.
I know to differentiate wat is wrong n rite .

Kita tak semestnya sama macam orang lain kan?
Haihhhhhh .

Suka sangat bandingkan macam tuh.
I'm fed up. 
Sad. 

p/s : harapnya perasaan ni akan oke soon :'(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...