Monday, May 16, 2011

10 things u hate

Assalamualaikum..
Today utk hari ke-3 games nihh,

tajuknya adalah 
10 things u hate...
hehe..

So let's start bebeh !

1) Aku sangat2 lahhhh tak suke kat LIPAS and CICAK nihh..
Phewww kalau aku nmpk ada lipas dalam bilik air,
konperm aku tak kan masuk selagi aku tak suruh 
mak aku buang dulu.
Theeee
:D

2) Aku tak suka org yang janji tak betul .
Kalu dah berjanji tuh mst la ditepati kan?
And if ada pape ke tak jadi or ada hal,
sepatutnya bgtw bukan buat derk mcm tuh je.
Hish2

3) Aku tak suka org yang cepat perasan.
Perghhhh! Org tgk sket je da perasan minat la nk kaco la ngorat la segala.
Apekah?
Cool sudaa laaaaa.
:P

4) Aku tak suka org bila kita senyum, buleh pulak jeling2.
Takpe2.. hahaha..
Cuma ape salahnya senyum,
kn sedekah?
:) 

5) Aku tak suka tgk org yang kurang ajar dgn mak bapak die.
Hamboi2 , dlu masa ko kecik dorg la yg jaga dgn penuh
kasih syg, bila da besar,
cmtuh je korg cmpk dorg kn?
Hukhukhuk

7) Aku tak suka bila kereta tuh lambat tapi duduk lane kanan.
Perghhh. Kalau pakcik makcik xpelah,
ni yg muda2 tuh duk ckp kt hp tuuu 
Haishhhh duk line kiri laaa.
Heeee

8) Aku tak suka org yg suka mendera binatang / kanak-kanak nih.
Takde perasaan belas simpati ke kat hati dorg?
Hukhuk

9) Aku tak suka org yg tak menghargai sahabat.

 10) Aku tak suka org yang menipu.
Fuh.
Kalau dorg bgtau n terangkan xpe la,
tapi bila kita tau dr org laen..
Kepercayaan tuh mungkin akan hilang.

5 comments:

jungrara said...

saye sangat setuju ngan no 2 & no 4

Syuxer said...

CICAK wajib dibunuh coz binatang inilah dok tiup api(besarkan api) ketika membakar nabi ibrahim a.s..seluruh binatang lain habis2an dok padamkan api besar itu..:)

miRa'e said...

jungnara : betul kn :)
syuxer : yup, bkn cicak je, ttp kala jenking dgn tikus juga binatg yg wajib dibunuh :)

fadh leyanie said...

saya tak suka lipas,,bau busuk..sy suka dera kanak2 ..haha..dera suruh kutip barang yg dah di sepah kan..kutip sampah..

KAMIHIDUP said...

oh, hai, KAMI follow sini. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...