Thursday, May 5, 2011

10 things about me :)

Assalamualaikum !
Malam ni nk join '10 things game' yang dibuat oleh
owner comel lote kite iaitu Sherah

Okay let's start now !

1) Hmm nama selalu org panggil mira je.. ada jugak panggil hamirah.. But lebih ramai 
selalu panggil mira je.. Nama penuh? Tak payah la kut..kan? kan? :)



2) Aku ni anak tunggal dalam family. Orang selalu ckp mst best kan jadi anak 
tunggal ni? Takda la best mana. Adala jugak best nya tu macam
kita selalu nya dapat la ape yg kita nak,
tapi yang tak best nya tak payah la cete.. Rasanya da cerita kat 
post yg INI .
jemput la baca. teheeeee

3) Baru menamatkan pengajian dalam Diploma in Accountancy
kat Politeknik Premier Ungku Omar,Ipoh.
Keh keh keh ayt skema cam nak mintak keje je kan?
ha ha ha ha

4) Aku suka kat budak-budak tapi dengan baby 
baru lahir tuhh aku macam takut gila nak angkat tau.
Sebab kepala diorang kan macam lembut lagi pastu baby macam kecik
sangat.
Fuhhh seriau bebenoooo kalau nk angkat baby baru lahir ni.
Camne la anak nanti ek? heeeeeeee
=P

Mak aihhhhh Geramnyaaa!

5) Aku sangat suka kat haiwan especially kucen miawww miawwww
tapi skrg tak buleh bela sebab mak tak bagi 
sebab kat kawasan rumah ni nanti susah kucen tu
nak ukkk ukkk ( paham tak maksudnya? ) hahahahaha



6) Aku suka pergi bercuti. Aku suka pergi tempat baru
asalkan kita dapat tengok negara org kan?
Aku jugak suke tmpat yang ada game2 nih cam Genting . teheeee
Tempat tu seswai nak release tensen lagi-lagi lepas exam kan?
Sebab buleh JERIT-JERIT.

7) Aku suke number 7 . 
Percaya atau tak , kereta family n kereta aku sume start dengan number 7 tau? 
:)



8) Aku teringin nak pergi Korea. Terpengaruh la ni.
Tapi dr dlu lagi memang aku nak sangat pergi sana.
teheee
Gi Pulau Jeju die. Fuh seronoknya.
Bila la kan?
Korea korea jugak , 
Mekah tu dah semestinya impian semua org kan? :)

9) Aku suka sangat tengok cerita hantu tapi hakikatnya
aku ni sangat la penakot.
Bila da tengok tu, malam tu mula la pikir balik cerita tu.
Tapi aku suka sangat tengok.
Best! =D

10) Lastly, hmmm.. Ape ye?
Aku ni rabun tapi degil tak nak pakai sepek.
Aku cuma pakai dalam kelas je. Heeee
Nak pakai contact lens pulak takot sebab sensetif la tang mata ni.
I seriauuuuuuuuuuuu nak letak tangan kat mata tuuuu. 
Fuhhh
=D

Seriauuuuuuuuuuu

Nampaknya setakat tuh random facts about myself 
yang boleh aku kongsikan dengan korang.
Teheeee

Sape nak join games ni,
leh klik sini 
Buleh la kita know each other better kan? 
:)

6 comments:

Orkedanza said...

I pun takut pkai lens.. :p

Far8 budak baik said...

ahahahaha..
sedih gile cite
pasal kau tuu..

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

Adeela Oh Lala said...

hehe, suke kucing jgak.. :P

LoLeEtA gOtHiCa said...

bahahahah! maceks!! header ko tak bleh belahhh! heheheehehe.. tapi kinda kewl jgak header ko weh.. hehehehe.. wah! bestla game nie.. nak buat juga ler.. hehehehe..

juanita said...

saya pun takut tgk cite hantu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...