Sunday, May 15, 2011

2'nd day - 10 things i love

Assalamualaikum peeps!

Fuhhh 
its been a while x update belog
since tak buleh bukak blogger haritu.
Then terus rasa malas
Heee

Dis is the game for second day , 
so let's check it outt yawwww~

10 things i love?
Hmmm ape ye?

1) I love to see beautiful lady's out there. Hee .
Dun worry i'm not a stalker or lesbian okey? 
And i really adore Hana Tajima and her style.
She is cool rite? :)
not to forget, 
handsome guy.. 
lalalalalalala (jgn mara)
=D

She is so beautiful :)

2) Aku suka tgk wayang! 
Lagi-lagi bila ada cerita best.
Sape je tgk wayang cerita tak best kn?
hehe =D

3) Aku suka tgk org senyum and lebih2 lagi 
bila kita senyum org tuh senyum balik.
Suka sangat.
Tapi aku selalu senyum kat perempuan je la.
Kalau kat lelaki nih susah sikit mulut nih nak senyum.
Sory bukan sombong tapi entah la.. 
Hahahaha

:)

4) Aku suka bawak kereta laju-laju lagi2
bila dulu dah lambat pergi kelas.
Keh3
Vrooooommm

5) Aku lebih suka main internet dari tengok tv.
Hehehe



6) Aku suka makan.
Makanan fav aku adalah sambal tumis udang mak aku masak..
Nyum3!

Ehsan google
Nyum3!


7) Aku suka tengok gelagat manusia..
Macam-macam ragamnya kan?

8) Aku suka kaler pink, orange, merah and hijau.
(take note for some ppl) 
:D

9) Aku sometimes suka pergi beli barang sorang-sorang.
Sometimes.

10) Lastly , hmm..
Aku suka sangat dengan bag dan kasut!
Tapi more to bag la.
Tak boleh betul kalau tgk bag nih.
Fuhhhh fuh lemah semangat.
Hahahaha.



Actually jenuh cekkk pikiaq nk letak 10 things i love nih tau.
Nasib ada jugak..
:) 



2 comments:

Rtp Farra Arisha said...

then, i knew ur little secret. hee. some part, we got the similarities! :))

Miss A said...

wowww,sme lah kte suke tgk beg awk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...