Monday, January 24, 2011

Class Trip , DAT6a

Assalamualaikum semua! 
Ape khabar? hahaha

Actually post kali ni just nak share some pic yang pergi trip 
to Pulau Langkawi aritu .

Seryesly besh sangattt - sangat oke?? 
Kiteorg pegi dalam 26 org je sbb ramai lak org cancel last minute.
But , 
it such a nice trip wif my frens n memandangkn ni sem last kat Puo,
so this goin to be a very-very swett memories of mine :)

Ha !
Lagi satu kat Langkawi sy dpt naik Parachute yang ada bot tarik tuuu..hahaha!
Memula cam takut gilersss nak naik buleh tak?
Takut tak reti nak tarik tali bg jatuh tepi pantai.
n another, sy sorg2 tau kat ats?
Tak nak nek dengan org yg jaga tu..
Takut pulak :P
But then pikr balik , 
ni la masanya nak merasa n bila lagi nk buat kan?
Kita kena berani mencuba kn? ;)

Ha, i'm goin to upload a video naik parachute tu jugak .:)


video

Here are some pic :














Cukup - cukup la tu kan?
Nanti berat pulak belog ni. teeheee

p/s : Nak pergi lagi !

6 comments:

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

LoLeEtA gOtHiCa said...

nicee!!!! but girl, i dont think thats u la dlm video tu.. last2 dgar, mcm "eh, tu bukan mira la"
kan??
hahahaaha.. adess...

miRa'e said...

hahaha really , nvm , ak da tukar video lagi satu..ak pon x sure sbb dorg yg rakam :) hehe

Deeyaudeen Sabri said...

waaa.. best !!
nak tutorial tu kan..
klik

http://sengalman.blogspot.com/2011/01/tutorial-cara-nak-letak-widget-pelawat.html

miRa'e said...

heee.. tenkiu ! :)

ARC™ said...

tu diaa berhala burung besau hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...