Monday, July 25, 2011

Kelebihan Long Distance Relationship

Assalamualaikum..

Malam ni nak cerita tntg long distance relationship.

Hmmm agak menyedihkan,
tapi takpe la kita cari yg positive side nya k?

Bagi aku sendiri,
yang bestnya bila time nk jumpe tu..

Mesti akan rasa nervous & malu-malu even da one year 
lebih couple.

Itu la yg sweetnya.

Lagi kita akan lebih menghargai masa-masa yang ada yg dapat
diluangkan tuh kan?

Rindu pon akan jadi lebihh banyak kan rasanya?

Kalau jmpe tiap ari mana nk dtg rindu nya kan?
Betul tak?
Keh3..

Yang pentingnya,
long distance relationship nih
kena ada perasaan percaya,jujur dan setia dalam diri 
masing-masing.

Itu yg penting.

Lagi pon ,
kalau ada jodoh tak ke mana kan.
Insyaallah.




Harapnya berkekalan.
Amin.

^_____^



3 comments:

Kathy Tuah said...

sy pun mjalani PJJ a.k.a percintaan jarak jauh.. mmg best bila time jumpa.. segan kemain lagi.. hihi..apa2 pun semoga kekal smpai bila2 ye..amin~

miRa'e said...

hehe...awak pon cmtu jgk ye? harap berkekalan..amin :)

mr_mrs mikko said...

dlu for 3 years juga pjj.
dan skrg dh tggl senegri dh..
kira 1 jam mcm tu la kalo mo jmpaa.
tapi... masing2 ada keja masing2,
so rasa masih pjj jugaa..
wuaaaa...
tp xla se pjj dulu.. dulu setahun dua kali jumpa. sekarang kdg2 sbulan skali, kdg2 dua bulan sekali. wuaaa lagi. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...