Sunday, September 26, 2010

stady and sleepy .

sumber : Uncle Google

Salam semua , korang ada x penyakit yang sama dengan saya? Bila nk stady je , mata mula kuyu.. ke aku amek time yg salah tok stady ? iaitu time yang mengantuk? ngee~ tp bila wat menda laen tak ada pulak mengantuknya.. haha..

Da la ada test Tax , tapi time ni la ada mood nak update belog lakk.. hee.. takpe la , rasanya da bulan2 x update belog kn.. Agak-agak ada lagi ke org sudi singgah n baca ye entri ni? I'm wondering :P hehe

Tu je la nak tulis ye kwan2, nak luahkan perasaan ni.. da la still mood raya , tp ada dgn mid term nye lagi.. Otak pon still berat dengan lemang dan ketupat. teehee.

Ok , i've gtg , nak stady tax.dis week i've got mid term for tax.. haihhh worried .

Bye-bye and take care . :)

3 comments:

sumpit said...

ada yang sudi beb... aku baca... ko sepatutnye utamakan yang paling utama... tidur tu penting untuk kesihatan tp jgn sampai masa study tu nak studo lol


JEMPUT BACA DI BLOG SAYA
domain percuma
Kisah hari jumaat
Gambar menarik
Setem untuk Menyumpit

miRa'e said...

utamakan tdo? hish x stady alamtnye..ehehehe.. thx sebb sudi membaca :)

diya_ana said...

hehe.. i knew how u feel.. me too.. maybe wrong times.. or buku adAlah ubat bagi tdo.. haha.. juz kidding.. hmm.. maybe coz minat terhadap topik yang dipelajari lah sebbnyer nih.. ohooo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...