Monday, October 11, 2010

Guide me bout nuffnang ! :'(



Salam semua ,
Saya nak mintak tolong sikit buleh kat sume bloggers2 yang senior yang tau pasal nuffnang ni? tlg la bagi tips2 sikit cmne nk upkan income tu.. kinda blur lagi coz saya pon still budak baru belajar lam dunia berbelog-belog ni.. heee.

Anyone can give a little tips to me? =)
I really appreciate it guys..

Still tak paham nape cek earnings die tak pernah naik-naik pon? teehehe . Tgk org lain semua cam besh je saya pon teringin gak nak merasa. hehe. :)

p/s : Sharing is caring , kongsila ilmu anda tu sedikit kat saya yg baru belajar ni ye.. thanks kawan-kwan.. hee.. :)

6 comments:

Hasrol Nizam said...

nak naikkan income? biasanya nuffnang akan bagi kita iklan. if ada org klik iklan tu, baru la ada earnings.. n earning tu dia update seminggu sekali. so tak perlu nak cek hari2.. :D

nk dpt earning..kena cari ramai visitors dtg blog.. =)
rajin2 blogwalking, supaya orang tertarik nk melawat blog kita balik..

miRa'e said...

oooooo nuffnang bagi iklan kn? tp kadang2 die x kua kan iklan tu??huhu..
thanks ye hasrol 4 ur information.. :)

akuvision said...

iklan memang jarang keluar, pastikan kamu update survey di laman nuffnang, supaya ianya sjajar dengan isi blog kamu. Dan faktor utama untuk income dari nuffnang adalah visitor.

alinac lover said...

KENA RAJIN UPDATE BLOG LA DEAR..THEN JALAN2 MAKE FRIENDS NGN BLOGGER LAIN..

JANGAN MENGHARAP SANGAT..TP NANTI..SEDAR TAK SEDAR..EARNING TU AKAN DATANG SENDIRI..DA DAPAT NANTI HAPPY LA..

ADA JUGA YANG LAMA ADA BLOG..FOLLOWER PON RAMAI..TP EARNING CUPUT JUGAK..X TENTU.. :)

cik helena said...

boleh tengok kat blog sis..ade banyak tips untuk nuffnang :)

miRa'e said...

akuvision : ouh begitu.. thanks ye for the information
alinac :oooooo , cmtu ye , kirenya mmg tak tentu la kn? hmm.. xpe2, i'll try.. thanks :)
cik helena : wah betul ke? oke2 , thanks.. nnt mira g tgk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...