Friday, February 18, 2011

Backlink gambar?

Assalamulaikum!

Tadi tgh blogwalking pastu 
ada satu belog ni buat backlink tpi letak gmbr..
Macam menarik kan?

So saya amek ni !
Buleh crop kan kan kan? :P

m.i.r.a.e

Yang buat idea menarik tntg backlink ni ialah :


Kawan-kawan laen meh la serbu belog dia.

Besh-besh !

Jom join ramai2 meh! 

:)

6 comments:

LoLeEtA gOtHiCa said...

backlink tu cner? ta paham. hehehe.

miRa'e said...

die cm ada link nk g ke belog ko la..cm tu la lebey kurg..hehehhe

ARC™ said...

xde pon ko buat backlink cmtu?

miRa'e said...

arc : errr bkn kite yg buat , kite join je.. yg buat gulai tempoyak tuu.. g la ushar belog die :) hehe

ARC™ said...

ohhh.....nak pg tp xpenah dgr blog dia so xtau address

miRa'e said...

arc : grrrrr , bukan ke buleh tekan kat yg kite bg gulai tempoyak tuuuuu??????? hahahahahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...