Thursday, February 17, 2011

Entri berdosa hari ni

Assalamualaikum semua.
Sekali lagi lama tak update belog ni sbb busyyyy sangat2..
Haihhhh..

Actually tomorrow i got 2 test n 1 quiz , 
but still i have somethng to say to this blogg.. T_________T

Kalau nak tauuu , 
arini macam hari malang saya buleh tak?
Grrrr 
T____________T

Cam ni ceritanya..

Kete aku x buleh masuk dlm sbb xde stiker, so terpaksa
park kat lua..
Nak dijadikan cerita tadi lupa nk pakai siap2 kad matrik,
mmg da igt smpi kelas baru nk pakai kad matrik tu..

Then jalan nak masuk , 
ada PAKGAD KEREK ni panggyy..
For ur information, 
die pakgad baru kat situ n muda lagi buleh kata semua students 
tak suke die sbb ckp cm kurang ajaaa gilee kottttttt......
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Die leh lak pnggy aku smbl guna tgn guna weh kau meh sini..
pastu da die wat kerek, 
aku pon ckp la pe hal dgn kerek nyaaa kn.. 
hahahahaha :P

pastu ak g la ,
die tnya kad matrik mana,
ak ckp lam beg..
Pastu die kata pakai skrg..
Pastu ak pon amek la then 
die igt ak tpu kut leh lak wat ckp 
"Camne kalau die xde kad matrik"

Aku cm watafakkkkkkk kau ni pakgad !
Saba la ak nk amek kad lam beg.
Grrrrr

Tapi dlm hati laaa
T______________T

Pastu aku kua ak terus pakai kad tu n jeling pakgad 
kurang aja tu n terus belah..

Then da bengang kan,
aku pon jalan la lelajuuuu,
naek tangga kat tepi tuu,
da tangga terakhir leh lak tersadung n terjatuhh.
Grrrrrrr 
Malu  siot buleh tak?


Kalau pakgad kuang ajar tu nmpk mst die seronok kn?
Wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arini sehari aku memikirkn..
adesss 
Harap la die xnmpk.
Tapi dpn tu je kuttttt
T_____________T

Tapi x jatuh  cm ni k? T___T


Kat tmpt kejadian ada lagi sorg pakgad pacek ni,
ngn itu aku oke..
Kalau dlu masuk kete, 
aku salu angkt tgn kat pacek ni..
Die baek lagipon org tua lagi tua kn..
Tapi td aku tadi marah pakgad muda tuu...
Aku tak bermaksud nk tnjuk muka kurang ajar sekali kat pacek tu.

Tapi Pakgad baru tu mmg annoying betul.
Harap cepat la kau kene benti keje!


Fuhhh~

T______________T

 tak kira siapa org tu , students ke ape, cuba la ckp elok-elok.. Kalau ckp elok , mst org tu ckp baek2 jugak kn.. Haihhhhhhhhhh~ 

p/s : Tak buleh henti dari guna smiley T_______________T  ni hari ni..

T______________________T

3 comments:

LoLeEtA gOtHiCa said...

gile la pakgad tu asal kurang ajar sgat ! bukan nak kate ape la kan, tapi dah pakgad buat la care pakgad. ader hati nak marah ank dara org tak tentu pasal. keje awk tu menjaga keselamatan, bukannyer menjaga disiplin! aku bce pun naik bengang la kottts ! ape kess?? eeeee.. kereks glerrrr...

IeRa said...

Grrr...
same la cam iera dulu tau..
penah gaduh ngan Pakgad kat ofis ni,
sebab kuangjaQ sangat..!! pgl Iera hOi2! mau kna kena sekeh pale tu kn...
n last2 dah dibentikan keje jugk...
puas ati den hihi..
saba keyh dior.... ^^,

fahimnajwa skywalker said...

yup!ako pnah dgar dye marah.masa tue ako tgah tgu nak masuk dewan kuliah. then,dye tahan student dkat bukit yang depan DK tue. then budak tue jeritlaa ' ako dah lambatlaa ' .. memang dh lambat ! hahaha then pakgad tue jawab ' bodo punye student '.. then sume dak kelas ako mcm tcengang jer dgar dye cakap sowang2 hahaha ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...