Friday, April 16, 2010

20 Tahun?


Seryes sedap GILA kek Chocolate secret recipe ni !



Salam semua dan salam satu Malaysia...wawa.. ( Da cm berita lak ) ekeke.. Da berkurun rasanya tak update belog ni kan ? Maap ye kawan-kawan.. Agak sibuk kebelakangan ni. eheheh.. :P Korang tgk tajuk 20 tahun tu mst cm wondering ape la agaknya kan?haha.. Sebenanrnya , tanggal 15 April lalu genap laaa umur ku 20 tahun.. Da 20an nampaknya.. Macam sukar dipercayai laa... Rasa cm sekolah menengah je lagi.. hahaha..

So , aku nk ucapkan...

TERIMA KASIH
Kepada ALLAH S.W.T kerna bagi peluang utk hidup di bumi yg indah ni selama 20 tahun.. Syukur Alhamdulilah.. Aku mohon padamu ya Allah , kuat kan lah , tabahkan lah hati hambamu ini dalam menempuhi ranjau kehidupan di dunia ni.. Sebenarnya aku ni insan yang sangat-sangat lemah..

TERIMA KASIH
Kepada ibu bapa yang membesarkan aku dgn susah payahnya.. Memberi kasih sayang yang secukupnya , mendidik aku supaya menjadi insan berguna, ada di kala aku kesusahan.. Terima kasih mak , abah .. Mira tak kan lupakan pengorbanan kalian terhadapku.. Dan juga kepada seluruh keluarga ku..


TERIMA KASIH
Kepada kawan-kawanku yang selalu ada time aku kesusahan , senang , gelak sama-sama, nangis sama-sama.. Terima kasih.. Aku sayang korang & harap kita dpt kwan buat selamanya ye..

TERIMA KASIH
Kepada seseorang yang sudi teman aku , yang berjaya amek hati aku. Seseorang yang menjadikan aku istimewa di hati dia dan di hati aku. ( pergh , jiwangss pulak) . Tenkiu "SI DIAA"..

DAN..
Aku nak mintak maaf kat semua jika selama ni aku ada buat salah , terkasar bahasa , terpukul kat mana-mana , gurau kasar , sakit kan hati , terasa dan macam-macam la.. Maafkan aku ea.. Sesungguh nya aku x sempurna dan aku jugak banyak buat salah..
MAAFKAN AKU..

7 comments:

Hasrol Nizam said...

selamat hari lahir..
lupa n wish kat fb.. hehe

Eqah Zaque Billetdoux said...

hepi belated birthday. :)

hysterious89 said...

thnx cayang...
u alwayz in my heart....

hysterious89 said...

u r not alone..
i`m alwyaz here 4 u..

LoLeEtA gOtHiCa said...

heeee~~ tacing2 niee.. amboihh.. sorry mira,it took me forever tok update blog.. the thing is,aku cam malas plak nk update blog nie.. hehehe.. tgu ader mood baru nk update.. anyways,happy belated befday honey bee.....
lawa kek!!
sedap2222~~ hehehehehehe...

miZz_nizZ said...

slmat ari lahir..hee.chlcate indulgance ke ni?sdp gile

aphids said...

nih nmenye kek indulgence. dptkan di secret recipe berhampiran anda sekarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...