Sunday, June 19, 2011

Ada ape dengan artis korea?

.Assalamualaikum.

Sejak - sejak bergelar penggangur terhormat nih ,
keje aku asek tgk tv ch391 dgn 393 je..

Macam-macam cerita best2 buleh tak?
Heee

One of my fav at one HD is Running mann!
Amaiigadddd tiap jumatt aku akan tungu tauu..
Kadang2 ada jgk tgk kat tenet memadgkn kat astro baru episode 
bape je..
Hee...

Banyak lagi yang best macam
HEROES , STAR KING , STRONG HEART , MUSIC COUNTDOWN
and etc.
 We Got Married pon sangattt best tapi malangnya xde kat One hd sebb die BKN SBS..
eh betul ke? kalau salah tlg tunjuk kan..
;)

And here i wanna show some of my fav korean artist .
Have a look ! 
=D

.Lee Minho.
*Awhhhh pengsan*

.Lee Dong Wook.
Lama tak tgk die berlakonnn....

.Yonggggggg Junghwa.
He is sooo sweet in Wgm
<3

.Kim hyun Joong.
Si rambut emas dalam F4.
=D

.Max Changmin.
Die lain drpd yg laen attitude die
hehe

.Tim.
He's hotttttt~

.Joong Kok.
Dalam Running man..
Hehe

.Joong ki.
He is sooo adorable ^___^

.Kim Dong Wan.
Heeeeee

Hmmm sume laki kan kat ats? 
Takpelah versi perempuan entri lain pulak okay?

^__^

5 comments:

KAMIHIDUP said...

lelaki melayu lebih dari lelaki korea, waahaaa.

sueRAFE said...

betul sy suka joong kok. arghhhh

Teenager Housemaid said...

OMG!!!! i love timmm!! tim hwang young min!!

Teenager Housemaid said...

OMG!!!! i love timmm!! tim hwang young min!!

King Jantan said...

mmg mereka hensem2 jeles pun tak guna..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...