Saturday, June 11, 2011

JOM KENAL BLOG SAYA

Assalamualaikum !

Fuh lama dah tak update nih.
Asek busy outstation aje.
Keh keh keh

Hmm, kali nih abg Ben kita ada wat segmen lagi..

Sape nk join , tekan bawah nih okeyyy..
:) 



Hmm so nak cerita serba sedikit tentang blog saya ni..
Sebenarnya aku buat belog ni saja-saja.
Nak hilangkan boring , nk luahkan perasaan dan sebagainya lah.

And most of my story dalam 
blog ni adalah tentang kehidupan sy,
dan ada jugak sy selitkn informasi,entertainment yang 
saya rasa sesuai untuk dikongsi dengan pembaca
walaupun sy tau tak ramai yg jenguk sgt belog usang nih..
hehehe..

Tapi tak sangka jugak,
walaupun da lama tak update,
ada jugak yg sudi singgah..
Terima kasih byk-byk..
:)

Belog nih jugak kadg2 ada cerita tntg produk ape
yg sy pakai yg sesuai n nak kongsi kepada 
sape yg ada masalah yg sama dgn sy..
Tapi tak  byklah..
Lepas nih akan cuba bykkn
lagi entri dan harap dpt lebih kerap 
meng'UPDATE'
:)

Tuh je kut..
Hehehe..

9 comments:

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu slm perkenalan ye sis!sggh sini support kawan2!jgn lupa selalu update n3 utk kitorg semua ye!

SoLy SoLicious said...

dtg terjah belog sini....

jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Cik Kamoo said...

Singgah sini ... salam kenal!! Happy blogging frenz!!

Kalau belum daftar churp2 ... daftar kat entri ini utk tambah income...

seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Ini Cerita Untung Kalau Kau Memang Rajin!! Baru 2 Hari Tau ...

ainol akasyah said...

dari blog ben ashaari..jom berkenalan

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

Ninie Dora said...

hyee hyeee...
singgah blog anda..
ke sini ye nt :) http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

HAI in HD said...

nice blog..slmt berkenalan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...