Friday, December 31, 2010

Bye 2010 , Welcome 2011

Assalamualaikum semua !
I'm back ! hehehe :P

Tepat 12 malam ni , 
tinggal la 2010 dan selamat datang 2011 .

Pejam celik pejam celik dah tahun baru kan?
Rasa cam baru je tahun 2010 ni . Hmm cepat masa berlalu .

2010 ni jugak ada byk kenangan manis dan pahit yang aku alami.
Banyak perkara baru yang aku belajar tahun ni.
Tahun ni jugak la merupakan tahun yang special
sbb aku meet someone special :)

For 2010 , 
Thanks for all the memories and all things that I've gone through.
Tak kira la kenangan manis atau pun pahit ,
semuanya memberi banyak pengalaman :)

and

Dear 2011 ,
i hope dis coming year ,
i can be more strong to face this world .
Dan jugak lebih independent , berani dan tabah :)

and Dear 2011 , 
i hope dis year lebih banyak kenangan manis.
Yes , i hope so.
This year going to be my last year at poli :')
I hope i can past wif flying colors
and further my study until degree.

and , 
i hope dis year goin to be better and wonderful year for me and ppl around me.
n i hope my relationship will last forever.
:)

* HAPPY NEW YEAR *
* SELAMAT TAHUN BARU *


*pic from one of my frens at fb 

P/s : adik-adik , kawan-kawan yang smbut kat luar tu , jaga diri keyh? Especially gurls out there :)

4 comments:

Nur Ezzat said...

selamat tahun baru 2011~

alinac lover said...

hi dear..sorry ya lambat reply..

set A tu dorg yg booking tu mmg nak ler yang..

so lotion tu da xde da la..

tp bleaching tu mmg ada la stock nyer.cume lotion je da hbis stock

alinac lover said...

salam mira... pembetulan ye..

ada satu lagi set tu available utk mira

tapi lotion nyer bukan botol merah yer
botol putih.jenama sama.. :)

kalo nak, confirmkan dengan yong yer

email yong : alinacshoppe@yahoo.com

ARC™ said...

happy new year!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...