Thursday, December 30, 2010

Finally !! Terima kasih Geng Blogger !

Assalamualaikum ,
Setelah berbulan - bulan ,
Belog ni tersangat huru hara
But finally dapat jugak pulihkan keadaan belog ni . hehe

Waalau pun ada sesetngah entri xbape buleh baca ,
tapi belog ni sudah agak sihat berbanding dlu.. teehee

Dan nak ucap banyak-banyak
Terima kasih
kepada geng blogger yang banyak bantu bagi pndpt n cadangan
camna nak pulihkan belog ni.

Warga-warga geng blogger memang prihatin kan?
Sayang lah Geng Blogger ! teeehee :)
Tak lupa juga blogger-blogger lain yang banyak bagi pndpt.
Senang kata ,
Para Blogger memang suka membantu newbie cam saya ni ye?
hehe . Terharu :')

Lagi satu ,
Terima kasih jugak
kat korang semua yang sudi singgah belog ni masa belog ni tengah huru hara dlu.
Ada jugak orang nak singgah kan? Terharu lagi . :')
hehe

p/s : Happy ! :)

2 comments:

alinac lover said...

hello darling..thanks kerana sudi bertanya yer

beza set2 sume tu just brg dia je la..

kalo yg ada tu ada bleaching set and lotion..(da sold out da ni)

kalo set i tu ada bodimate(cream utk hilangkan ketiak gelap, cerahkan bikini area, lutut dan siku) dan ada set bleaching juga.

yang set M tu ada remover cream (utk buang bulu roma) & set bleaching juga..

set bleaching ni memang oke dear..selalunya digunakan kat spa..kaoo wat treatment kt spa mmg mahal la..so skg da bole buat sndri di rumah..lebih jimat..dan selamat :)

kalo berminat bleh btau yong ya..sebarang pertanyaan bole je tanya..tanya la lagi..hehhe

alinac lover said...

set A tu dah ada yang book la darling..

nanti yong tanya orang tu dulu ya..kalo dia x nak bole la mira beli.oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...