Wednesday, August 17, 2011

Betul ke aku tengok ni?

Assalamualaikum!

Aku pon tak berapa nak percaya 
sebab aku jarang sangat update belog
sejak kebelakangan ni.

Tak tau la nape tapi idea memang
tak ada langsung.
T__T

Korang pon ada dpt cmni tak??
Betul ke ape yang aku dapat ni?
Adakah ini B.E?

terpaksa ditutup sbb jmlah yg sgt sikit. malu2. heheh


B.E ke?
Tapi biar betul banyak sangat ni?
o.O
Selalunya B.E org yg dpt byk traffic ke belog kn?

Ke memang semua cmni ye?
Ke Bonus hari Raya?
Tehee
Kalau betul,
Alhamdulilah.
:)

Tapi sebelum ni ada jgk, 
tp da abis igtkn x bagi dah,
tgk2 ada lagi..
Ada sesapa cmni?
Kawan-kawan?
^__^

5 comments:

Kumbang Jingga said...

woww bnyknyaaa..jelesnyaaa mesti trafik blog ni meletup2 hehehe

miRa'e said...

err meletop ape nya.. tak kut.. ni pon da berbulan tak update belog tau.. -.-''

Taufan Bin Ribut said...

untunglah.....


Entri Terkini :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

Entri terdahulu :Kad raya vs Postman

SarahSuhaimi said...

bestnye.. (^_^)

NormaLiza Mah said...

dah berapa tahun buat blog?
ermm... saya belum lah dpt BE ker apa.. seminggu naik rm2-3 jer.. hahaha
apa2pun singgah utk klik2...
sama2 tambah tabung...
gambateh....
teruskan usaha n moga terus sukses...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...