Friday, May 20, 2011

Kopitiam TAK HALAL

Assalamualaikum semua!

Aku rasa ramai dah tau, and 
kepada yang tak tau 
meh aku nak bagitau..
hehe

Haritu aku ada baca paper,
paper ape x igt tp hari rabu ke sbtu 
ntah aku tak sure.

Dalam tuh tulis bahan yg kopitiam guna ada gelatin babi 
ape ntah diorg  guna
and diorg tak kesah pun pasal nak amek sijil halal.

Ini yang aku baca la.
Aku pon pernh mkn sebelum ni 
-.-'

Harap nya lepas dah tau , 
kita lebih berhati - hati la ye?

2 comments:

dwaty said...

nasib baik tak pernah makan...

sYafIk-wAy said...

hari ni pun ada berita sal DNA b@&%

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...