Monday, May 16, 2011

Nuffnang Grapevine!!

Assalamualaikum semuaaa

Ok memula aku tak berapa paham cmne benda nih,
tp da baca dan baca aku da paham la.
Theee

So ak nak berkongsi la ape yg xtau lagi.
Sharing is caring kann
:)
Dia camni, 
kalau ada iklan extension mcm kat bwh ni


kite kena buat 2 steps which is : 

click mana-mana 4 icon yg ada tuh cm lmbg twitter ke facebook ke
suke hati korg lah kn? hahaha
tp kalau nk share kat tmpt selain dr lambg yg ada tu,
korg buleh thekan butang SHARE . 

Lepas tu , korang kene fill in korg punya email
address kat tmpt yg disediakan tuh kat ruangan step 2 tuhh..
Nampk kan? 
Ini utk korg redeem bunus from clicks yg korg dapat tuu .

Besides , 
dgn nuffnang Grapevine nih,
org yg x register dgn nuffnag pon leh share n 
dpt bonus.

Is it cool?
heeeeeeeeeee


But setakat nih aku tak nampak lagi la utk
Grapevine extension nih.

Cepat laaaa ada x saba nk try!

:D

11 comments:

hamzah ian said...

baru aku tau.. hehe

...sWeeT uMi... said...

salam singgah...akk pun br tau lepas beberapa kali baca...yg akk tak tau pasal lepas dpt email yg dia anta tu kiter nak wat pe ek huhuhu

Drunbella Khoo said...

i dah dapat 2 grapevine kat blog orang.
hihihihi.
=)

miRa'e said...

hamzah : hehehe bgs lah tuu ;)

miRa'e said...

sweet umi : dah dpt emel , kita akan dpt link kita die bg.. the dia jugak ada bg link utk kite redeem bonus kite :)

miRa'e said...

drunbella :wah! tahniah! sy br satu..hehehe :)

...sWeeT uMi... said...

apa yg kiter nak wat ngan link tu...promote ke pe hehehe

...sWeeT uMi... said...

mira'e akk dah dpt 3 grapevine tu..meh la klik kat sini: http://grpv.cc/dMS

http://grpv.cc/gO

http://grpv.cc/fo4
nk kongsi ngan mira'e ;)

miRa'e said...

swet umi : sory kak lama x on9.. :) yeke?da dpt?wahh tahniahhh! mira br 1..hehehe...

kie said...

salam,

cikgu ..dh join ni..hari pertama dpt 0.20..masuk hari kedua dh RM2..hari ke5..cikgu check ..dh cecah rm20..wah boleh wat duit ni.

join cikgu ki

http://guru2malaysia.blogspot.com

Tha Grapevine said...

The clarity in your post is simply cool and I could assume you’re an expert on this subject. As a first time visitor to your blog I am very impressed. Say thanks a lot for your efforts to have decided to put these things together on this blog. Continue with the great work on the site. Thank you.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...