Monday, May 16, 2011

Jom berdiet !

Assalamualaikum semua!

Nak cerita sikit..
Korang semua pernah tak minum Nestle Bliss Yogurt tu?

Sedap kan?
Dia ada macam-macam perisa cm mango, strawberi , limau n macam2 lahh
Cakap je  korang nak pe? hahaha
Ada 11 perisa semuanya.


But me n my mom fav is mango!
Kalau ayah pulak die xkesah perisa ape pon.
Theee

Sedappp!
Lagi satu kiteorg selalu beli nih sorg satu yg BESARRR punya
lagi-lagi time pergi berjalan 
sebab ianya sangatlaahhhh mengenyangkan.
Seryes tau.
So takde la asek nak mengadu lapa-lapa dalam kereta tuuh. 
=D

I think nih sesuai for mereka yang berdiet tau.
Seryesly
:)

So jum mulakan kempen 14hari bersama Nestle jom!!

Jom tgk Facebook nestle


Jom Berdiet !

Sejak menggangur nih badan pon da makin naek..
Errr
-.-'

4 comments:

Magrib said...

sumpah mau try.. anyway, blog anda cool, entry anda menarik buat saya tertarik.. suka baca dan follow anda ya...

Entry terbaru dari saya.
Lorna Bliss adalah klon Britney Spears
Jangan bangga sangat dengan muka Lawa, simbah ACID baru taw
Sifilis tu penyakit KELAMIN lah!
Onani (melancap) - Adakah Normal?

miRa'e said...

hehe jom try :)

JungRara said...

ngeee...saye mmg x suke banda2 yg ade unsur susu ni..hehehe...

miRa'e said...

jung nara : yeke? sedapppp tauu.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...