Sunday, May 22, 2011

Segmen Kreatif Ben Ashaari Kembali

Assalamualaikum!

Sebelum nak kua nak join segmen kreatif abg ben nihh..
Tuh yg update laju - laju sebab kul 2 ptg nih 
da tutup . 
Heee.



Jom join ramai - ramai !

Klik sini

6 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hai awak..c ade masukkan nama kamu dalam citer dongeng ca.hehe..

kat sini yer..

http://cikduyung.blogspot.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html

shopping2u said...

nama anda ada dalam watak ini...

http://www.my-shopping2u.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html

''bidadariSIDIA'' said...

terjah menerjah dari blog abang ben TEN :)

thanks terjah blog tadi :)

kalau tak follow lagi,harap sudi lah follow blog capuk tu :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

''bidadariSIDIA'' said...

terjah menerjah dari blog abang ben TEN :)

thanks terjah blog tadi :)

kalau tak follow lagi,harap sudi lah follow blog capuk tu :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

''bidadariSIDIA'' said...

terjah menerjah dari blog abang ben TEN :)

thanks terjah blog tadi :)

kalau tak follow lagi,harap sudi lah follow blog capuk tu :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS said...

Nadh datang melawat blogger-blogger creative enchik Ben A.

Salam lawat, salam ziarah dari Nadh. Nak ucap selamat berblogging.. :)

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...