Tuesday, March 2, 2010

Lepaking Penang~

Haaaaa.. arini nak cete berjalan2 dan berlepak2 di Pulau Mutiara , Pulau Pinang. cewahh. hahaha. Sebenarnya agak lama x pegi ke sana. Rasanya last pergi pon masa skolah2 dlu. Lama gila la. Tu bila pergi macam excited gila. hehe.. xD

Pegi time tuh pon dah lambat lam kul 10 malam cm tuh.. Pegi ngn family sume. Agak ramai dan seronok . =) Yang paling aku suke bila dapat naek feri tu la. Besh gila. Dgn angin yang sepoi2 bahasa gitu. wahahaha. :))

Tp kat penang pon kiteorg pegi kat padang kota je makan2 n lepak2 tepi laut tuh. Sja2 la kan. Masa mula order tuh , ramai gila org yang order makanan kumpul kat meja kiteorg tnya nk makan ape. Mmg blur gila nk order. Last2 ak order minum je mmndgkan banyak gila2 makann telah diorder. :)

Lps makan2 , pergi duk2 di tepi2 tuh utk tenangkan fikiran. cewah. Tenang la sgt. Dgn org yang terlalu ramai kat tepi tu.haha

Tp , seronok sgt pegi sana. Lama gila la x pegi. pasni nak ajak g Queensbay Mall pulak la.hehehe. Ni antara gmbr2 kat penang ari tu. Check it out bebeh ! haha. ;p

saiful , cousin ku. :)

Mari makan. nyum2. =)

Opahku. ;)


cousin. :)





Lagi makan. :)






My parents. :)



Ni la serba sedikit gmbar kat penang ari tuh.. Best n hope lepas ni leh lagi jalan2 n dpt pegi tok masa yang lama sbb ari tu pegi pon da malam. :)

Oke la , takat ni dlu. Nnt pnjg2 org boring lakkk kn? haha.. ;)

3 comments:

amraz_78 said...

ok tu...pekena pesembuq dan laksa peneng...perrr......!!!!

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

waa...best2..lme x g sne..

miRa'e said...

amraz : taw xpe! sume da pekena! haha
luz : sama la kita.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...