Wednesday, March 3, 2010

Terserempak ! Heart Attack !


Ni ada satu story yang buat aku terkejut gila2. hahaha. Kan post sebelum ni aku ada cete tntg ke Pulau pinang kan ? hurm.

Begini kisah nya.

Sebelum ni , masa aku sem 1 dulu , ak ada minat sorg abg ni . minat gila2 la kat die. (tp ak x gila lagi la) tp tu la 1st time ak minat sgt kat org cm tuh.

Smpi ada tgkp gmbr die diam2 la , n kalo jmpe die , ak la org paling heppy di alam semesta ini. wahahah. :)) Pastu , ak mmg nak sgt2 num die ak mintk tlg kawn ak amek kn. tu la 1st time ak nak num lelaki. ayoyo.

Igt lagi , bila ada msg die , kalo die blas , punya la hpi. ada satu malam tu, kene wat assgnmnt group,sekalik abg tu br bls msg kata gudnyte , ak punye la hepy smpi assgnment tu ak sorg je yg tulis. Hati terlalu bunga2 katakan. hak2. xD

Tp itu cerita lama. Ak pon dlu nk msg dia takot sgt kerna die terlalu grg n x pernah senyum. -.-' ak tersuka kat die sbb 1st time nmpk dia senyum n terus tersuka. Tu la ada pepatah omputih kata , " Never frown when u sad coz u never now who will fall in luv wif ur smile" kan? cewah. jiwang seketika. hahaha.

Oke2. kita lupakan cerita itu. Nmpknya dah lari tajuk pulak ni. hahaha.

Begini. Ak pegi makan kat Padang kota , sekali nak pilih tmpt duduk , dgn jlana di tmpt sempit yang penuh sesak , sekali org yang sedang duduk kat hadapan tu adalah abg yg pernah ak minati suatu ketika dahulu . hoho. poyo betul ayat.

Ak punya la terkejut. Dan buleh pulak bapak sedara aku pilih tmpt duduk betul2 sebelah tmpt duduk die. Mau x gabra aku. Ak da la takot kat die. So , ak nyorok2 kan diri aku mmdgkn dlu time ak msg die , aku nyamar nama laen. hua3. takot punya pasal. hahahaha. Tp dia pulak dah tau aku SAPA. hahaha. Tp . aku tegaskan kat sini , ak mmg takot gila kat dia. hoho.

Itu je la aku nak cerita. Ak x sangka la, sebesar2 Penang tu n seramai2 makhluk ciptaan Allah yang ada kat situ , kenapa die yang perlu duk sbelah meja makan aku ? nak makan pon kacau la.hahaha.

Takpe2 . Itu cerita lama. Skrg pon ak dah x suka kat dia pon . Aku cuma harap die berbahgia dgn hidup dia selalu da harap die senyum2 la selalu . Dan mintk2 dia xkan jumpa belog aku nih.wahahahaha. Takot gak haku. haha. Tp aku tau dia x jmpe kot. Dia x tau sgt kot Belog2 nih sume. hua3. Bukan kutuk ek. Maap. Bertmbh dosa aku . hahahaha. xD

Itu sahaja . Sekian. Cewahhh ! haha. xD

Cute anime ni kan ? Saje je letak. Boring pulak xde gmbar kan ? hahaha. ;)

12 comments:

bulat said...

haa..tau takut..hehe

fitri oh fitri said...

wah, anda, xckp ke ngan dia? haha.





http://fitridzulkifli.blogspot.com

miRa'e said...

fitri : x la. xpenah ckp pon ngn die selama ni. takotttt. hehehe.

bulat : tawwww x pe! ;)

LoLeEtA gOtHiCa said...

hehe.. mcm2 hal...

miRa'e said...

hoho. tu la sal . ;p

Irs ♥ said...

wahh,takutnye cmtu.klu sy,dh lama lari lintang pukang.biarla org ckp ape pun.heee

Hasrol Nizam said...

Never frown when u sad coz u never now who will fall in luv wif ur smile.

serol pun mmg jarang senyum, sampai org kata sombong. ayat ni kasi naik moral nak senyum2 selalu ni..haha

miRa'e said...

lrs : haha. tu la sal sy nyorok2. takot.hhehe.. ;)

serol : betul2. smile is a beautiful things u cn do wif ur lips. so smile.. :)

etomyam said...

macam ada elektrik tu...tak pun magnet..hehe

bellar0ssa said...

huhu lahh nape gune name samaran.hehe..

actually aku pernah gak experience mcm ni.hehe.

and paling best.my boifren skrg ialah orang yang aku minat dulu.lol.

wat muka tebal minta nu phone.orang kate tak slah mencuba.mana tahu nasib kita baik.haha.

aRe_ReEb said...

hati kuntum maaaaa

ullyana zaidy said...

baby2 mmg cumell sgt kn?gewaamm glerr..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...