Thursday, November 11, 2010

Cam na nih? Sesapa buleh tolong?


Assalamualakum semua ,

Nak mintak tolong sikit buleh takkk?
buleh laaa ye? heee.

Nak tnya ,
cam na nak letak LARGE RECTANGLE yang kat bawah post tuh ek?
Da beberapa tutorial dah wat tapi smua tak menjadi.
Dia kata html kena sama la, html kene unique la, tak sepadan laaa.
Uwargggghhhhh tensen kepala ni memikirkan cara nak buat da.



.Penin cekkkkkk pikiaaqqqqq.

Sape-sape yang baik hati lagi cumel , macho, cantik ,
TOLONG LA sayaaaaaa...

I REALLY NEED UR HELP FRENS :'(
. THANKS .
:)

10 comments:

diana said...

mira..
apa kata pi kat blog ceera ni..
dia ada buat tutorial pasal ni dulu..
cari kat tutorial nuffnang..
mungkin ada la kot..
selamat berjaya..

http://c33ram00n.blogspot.com

a d r e y n i e e l i s y a said...

yg link within tu ka??

ARC™ said...

beb masuk edit html, pastu find this

</div:post.body> n then paste code nuff bawah kod tersebut

kalau xfaham gak find me on fb

miRa'e said...

aduhai kawan-kawan ku , still x buleh laaa.. :(

ARC™ said...

bulehhh apa plak xbuleh

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

kat bl0g aku ade x???t jumpe aku aja..msj aku ek...hehe...umah kite kln jauh...h0h0h0

miRa'e said...

arc : betul x buleh... huhu..die jadik x match pe kejadahnya ntah..huuu..
fu : ko reti ke fu?????????????

hamzah ian said...

meh chat ngan gua kat facebook.. nnt gua ajar meh

akmalhilmi said...

ltk je atas
sng
hahah

ira mohd said...

pe bnde ni?? tak paham. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...