Tuesday, November 9, 2010

TAMAT SUDAH



Salam semua ,




Harini agak seronok sebab final SUDAH TAMAT dan kite buleh enjoy-enjoy . hik hik . Tapi yang agak mengecewakan sebab paper M.A tadi tersangat laaaaaah susah nya mak oiiii dari kementerian kot kau nak bunuh kami ke ape ? hahahaha :P

Memang unexpected gila soalan. Lain gile . Haihh. Penat sungguh tadi , Penat . Penat menggoreng ikan masa peperiksaan . Lecturer , maafkan saya :'( teeheee

Takpe la , da lepas kan . So kite lupakan la. Dan memandangkan dah habis exam , so buleh la update belog ni puas-puas . Yahoooo! :P

Buleh la wat tag yg tergendala dari NadyaSyakila90 . Thanks ye sudi tag saya . :)
Nnti saya wat ye contest tuh . Die kena ala-ala bercerita gitu . Dah la nak bercerita-cerita dan mengarang ni lemah sikit . Takpe , i'll try . Mana tau ada rezeki leh jugak menang ke kan? heee .
Tuah ayam nmpk di kaki kan , tuah manusia siapa yang tahu . Tak gitu? muahaha

Oke la takat ni dlu merepek , nnt kite sambung lagi ye .

TC semua :)

p/s : MERDEKA !

5 comments:

Cik Gallus Gallus said...

tahniah!!! dh abis pekse

gnesop.com said...

wah.. merdeka..!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

WAH BESTYA DAH ABEH

CHINTA? BEST KA

HAZWAN17 said...

bagus2 sama la
kite pun dah hbs exam

miRa'e said...

cik gallus : hikkk.. maceh2.. :)
gnesop : yes , merdeka!
gadis : besh2. sgt besh.hee
hazwan : sama ea? da buleh enjoy la ea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...